Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твТакова чудо не е имало

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твТакова чудо не е имало
Коментари Харесай

Доника Ризова: Местните избори вчера бяха положителен тест за предстоящия вот. Такова чудо не е имало

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Такова знамение не е имало - полкова спокойни избори, без проблеми, бързо обработени резултати. За мен това е новината от вчерашния ден. Ниската изборна интензивност може да се изясни по няколко метода. Каква е мотивацията на един човек да гласоподава? - да упражни правото си на избор, дават му пари, самият той взе участие в изборите или някой непосредствен. Като махнем това, че не е имало платен избор, като махнем мъртвите души, остават хората, които в действителност са желали да гласоподават.

Това разяснява в ефира на Нова тв ПР специалистът Доника Ризова.

Явно машините работят. Явно този избор се случва по-бързо и явнто поколението на скайп бабите са дейни, уточни тя. 

Възрастните хора през днешния ден са от това потомство, което е изгледало внуците си по скайп, всички имат мобилни телефони и обществени мрежи, теглят парите си от банкомат. Така че машините за гласоподаване не може да са проблем, посочи тя. 

Може би трябваше по-широка разяснителна акция по какъв начин се гласоподава с машина, с цел да го няма това терзание. Много хора не са дали своят вот, тъй като са били на друго място. Ако това е било тест за идните парламентарни избори след две седмици, то тогава за мен този тест е позитивен, уточни специалистът. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР